NÁLEPKY

Neviete si vybrať, ktorá nálepka je pre vás vhodná? My vám poradíme. Nálepky sa delia do štyroch skupín papierové, živicové, PVC a na auto

 

Papierové nálepky sú vhodnejšie do interiéru, kde nedochádza k prílišnému styku s vlhkosťou. Cena je nižšia v porovnaní s ostatnými a vieme si ju nalepiť napr. na kartón, zošit, monitor, okno, alebo dvere. Použitie je všestranné.

 

 

 

 

Živicové nálepky s 3D efektom sú zaliaté živicou preto ochránia vašu grafiku a majú dlhú trvácnosť. Nálepky sú ľahko umývateľné a vhodné do interiéru aj exteriéru. Používaju sa často ako reklama, prezentácia produktov, firiem, alebo len tak pre potešenie. Nalepiť sa dá na vaše auto, motorku, kamión, schránku, či rôzne typy rovných povrchov.

 

 

 

PVC samolepky sú vytlačené na odolnej PVC fólii, ktorá sa vyznačuje dlhoročnou životnosťou. Samolepky sa využívajú na označovanie produktov, reklamných, alebo iných predmetov. Príkladom sú  dekoračné nálepky, nálepky na stenu, samolepiace etikety, na nábytok, auto, alebo schránku. Samolepky sú veľmi efektívnym a lacným spôsobom reklamy. Nálepky sú odolné voči vlhku, vode a dobre držia aj na skle, alebo plaste a vďaka ich flexibilite povrch nemusí byť rovný. Životnosť bežných PVC nálepiek v interiéry je mnoho rokov. V exteriéry je životnosť bežných nálepiek 6 a viac rokov, záleží na konkrétnom umiestnení a vonkajších vplyvoch.  

 

 

Na auto sú nálepky vyrezané z kvalitnej samolepiacej fólie s dlhou životnosťou. Nálepky sú ľahko umývateľné a vhodné do interiéru aj exteriéru. Nálepky sú odolné voči vlhku, vode a dobre držia na skle, kove, plaste a na akomkoľvek hladkom, čistom a odmastnenom povrchu. Interiérová životnosť je takmer neobmendzená. Nálepky sa využívaju hlavne na auta, motorky, štvorkolky, bicykle, okná, dvere, schránky, reklamy, v domácnosti. Využitie je všestranné.

  

hamburger
close
Používaním stránok prevádzkovateľa Obchod - SVK, s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.